Mastermark Brands Suomalainen kauppa

Siirry kauppaan >>

Laadukkaita sisustus- ja designtuotteita maahantuova ja myyvä yritys.

Mastermark Brands Oy on kulutustavaroiden maahantuonti- ja vientiyhtiö, jolla on varsin yksinkertainen liikeidea: emme ole ottaneet ohjelmaamme mitään tuotetta, joka ei mielestämme ole laadukas omalla sektorillaan.

Olemme pyrkineet kokoamaan sivuillemme mahdollisimman paljon tietoa tuotemerkeistämme. Syventyessäsi tuotteidemme maailmaan huomaat varmasti saman kuin mekin: tuotteissa on eroa. Victorinoxin taskuveitsien laatua ei yksikään toinen valmistaja ole vielä ylittänyt, Chef’n yhden käden pippurimyllyt uudistivat tapamme jauhaa pippuria, Lékué toi silikonin suomalaiseen keittiöön, Swiss Diamond haastaa perinteiset pannuvalmistajat uudelle kestävyyden tasolle.

Mastermark Oy – liikelahjan ammattilainen

Emoyhtiömme Mastermark Oy (www.mastermark.fi) on erikoistunut yritysten liikelahjoihin. Mastermark Oy:n tuotteet on luotu välineeksi yritysasiakkaalle asiakassuhteen hoitamiseen, myynnin edistämiseen, brandin rakentamiseen sekä tärkeiden sidosryhmien huomioimiseen ja palkitsemiseen. Mastermarkin missio on kehittää ja myydä yksilöllistä, kilpailijoista erottuvaa tuotteistoa.

Kansainvälisyys: Principles in Action – Punaisen Ristin yhteistyö

Olemme yhdessä SPR:n kanssa kehittäneet Punaisen Ristin seitsemästä perusperiaatteesta kertovan Principles in Action -tuotesarjan. Tunnemme ylpeyttä siitä, että olemme ensimmäisenä tahona maailmassa saaneet luvan käyttää Punaisen Ristin keskusorganisaation yhdistelmälogoa: ristiä ja puolikuuta yhdessä. Tämä projekti on yrityksemme historian suurin vientiponnistus: maita, joissa tuotteita voidaan myydä on 190. Tutustu tuotteisiin Tuki-tuotteet otsikon alla.

kategoriat:
suomalaiset kaupat, skandinaavinen design, sisustus, keittiö, kylpyhuone, sekalaiset tarvikkeet, gourmet

Hakusanat:
Ulkoilu, SISUSTUS, Design, luova keittiö, vapaa aika

merkit:
Eva Solo, Boskke, Lékué, Chef'n, Cole & Mason, Cuisipro, Jamie Oliver, Magisso, Mastrad, Victorinox »Näytä Kaikki«