Finnish Design Shop Suomalainen kauppa

Siirry kauppaan >>

Finnish Design Shop perustettiin vuonna 2004 rakkaudesta suomalaiseen ja skandinaaviseen muotoiluun. Tänään Finnish Design Shop on maailman suurin suomalaista designia myyvä verkkokauppa. Vuosien saatossa olemme palvelleet kymmeniätuhansia asiakkaita ja olemme iloisia voidessamme todeta, että monet näistä asiakkaista palaavat yhä uudestaan ja uudestaan.

Alusta saakka tavoitteemme on ollut kerätä yhteen Pohjoismaisen designin parhaimmisto ja tarjota yksi paikka, josta on helppoa ja turvallista hankkia sekä skandinaavisen designin klassikot että aivan uusimmat nuorten muotoilijoiden tuotteet. Haluamme tarjota asiakkaillemme kiinnostavan ja jatkuvasti muuttuvan valikoiman ja antaa uusia ideoita sisustukseen ja elämään, jossa laadukkailla tuotteilla on sijansa. Oli kyseessä sitten klassikot tai aivan viimeisimmät uutuustuotteet kaikille valikoimissamme oleville tuotteille on yhteistä korkea laatu, innovatiivinen muotoilu ja alkuperäiset valmistajat.

Tervetuloa ostoksille! Ja muistathan, että vastaamme aina mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

kategoriat:
suomalaiset kaupat, skandinaavinen design, sisustus, keittiö, kylpyhuone, huonekalut, valaistus, työtilat, piha/puutarha, kankaat & tarrat, juhlat & lahjat, muoti

Hakusanat:
huonekalut, kylpyhuone, Keittiö, Kynttilät, ASTIAT, KATTAUS, kankaat & tarrat, VALAISIMET, PEILIT, MATOT »Näytä Kaikki«

merkit:
marimekko, iittala, Alessi, Fatboy, Adelta, Bestlite, Eva Solo, Gubi, HAY, Lightyears »Näytä Kaikki«