Room21 Suomalainen kauppa

Siirry kauppaan >>

Osta kalusteet, sisustustuotteet ja designhuonekalut netistä. Me Room21.fi:ssä valitsemme tuotemerkkimme huolellisesti ja tarkasti vastaamaan asiakkaan odotuksia ja toiveita sisutuksesta. Valikoimaamme kuuluvat huonekalut ja kalusteet korkeatasoisista materiaaleista tunnetuilta suunnittelijoilta. Tarjoamme sisustustuotteet ja kalusteet ruokailutilaan, lastenhuoneeseen, keittiöön, makuuhuoneeseen, puutarhaan ja parvekkeelle. Sisustustavaroista löydät makuuhuonetekstiilit, kattovalaisimet, lastenhuoneeseen säilytystarvikkeet ja monta muuta tuotetta.

Room21.fi tekee yhteistyötä monen eurooppalaisen merkkien ja suunnittelijoiden kanssa. Osta puutarhakalusteet, vuodevaatteet, sohvat, radiot, hyllyt, lasi, mattoja tai oikeastaan kaikki verkosta. Valikoima meillä Room21.fi kehittyy jatkuvasti, ja pyrimme tuomaan designtuotteet kaikkien saataville. Meiltä löydät merkit kuten Kartell, Sting, Alessi, Orrefors, Eva Solo, Bruno Mathsson, Källemo, FatBoy, Design House Stockholm, Cult Design, Iittala ja Flos.

Jos sinulla on pyyntöjä tai huomautuksia valikoimiimme, ota rohkeasti yhteyttä. Room21.fi tarjoaa henkilökohtaista palvelua sekä sähköpostitse tai puhelimitse. Room21.fi – täydellisiä joululahjoja koko perheelle.Meiltä löydät joululahjat kaikenikäisille, lapsista aikuisiin. Siis tule tekemään joululahjaostoksesi meille, sillä kaikkiin tuotteisiin on ilmainen kuljetus!

kategoriat:
suomalaiset kaupat, skandinaavinen design, sisustus, keittiö, kylpyhuone, huonekalut, valaistus, lapset, piha/puutarha, kankaat & tarrat

Hakusanat:
eteinen, lastenhuone, kylpyhuone, Keittiö, KORIT, LYHDYT, TAULUT, TEKSTIILIT, MATOT, HYLLYT »Näytä Kaikki«

merkit:
iittala, Alessi, Fatboy, Flos, Authentics, Bestlite, Eva Solo, Fermob, Kartell, Moooi »Näytä Kaikki«